U verandert van baan… Begint een eigen zaak… Gaat samenwerken…

Uw ontwikkelt zich zelf. Verandert van werkgever of waagt de sprong van het zelfstandig ondernemerschap. U denkt in en aan kansen en mogelijkheden. Wij denken mee met uw kansen en mogelijkheden, maar brengen ook de risico’s in kaart voor het geval u uw werk niet meer kunt uitvoeren.

We kijken naar de voorwaarden binnen uw nieuwe arbeidscontract of leggen met u de voorwaarden vast van uw aandeelhoudersovereenkomst of vennootschapscontract, zodat u weet wat de financiële gevolgen zijn als u onverhoopt niet meer tot werken in staat bent.

Wij kijken samen met u naar uw financiële positie in het geval u arbeidsongeschikt raakt en zoeken naar mogelijkheden om de financiële gevolgen zo veel mogelijk te beperken. En uiteraard zoeken wij, daar waar nodig en wenselijk naar een passende verzekering (qua verzekerd bedrag, vorm, looptijd, eigen risico etc.)

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering op maat, alleen als het nodig is en als deze toegevoegde waarde biedt. Een verzekering die met u meebeweegt, daar zorgen wij voor.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons.

Maak hier een afspraak
 • Aldi van Lierop

  Edwin Joosten van Trium Finance heeft me fantastisch geholpen met het verlagen van mijn maandelijkse hypotheeklasten. Doordat ik niet langer in loondienst maar als zelfstandig ondernemer werk, is er nogal wat veranderd. Dankzij Edwins inzicht in complexe financiële producten en zijn heldere uitleg daarover, heb ik een goede beslissing kunnen nemen. Voor de korte en lange termijn.

  Aldi van Lierop, Tekstschrijver
 • Stephan Feijen

  Stephan is consultant en partner bij: Uw dynamics partner.

  ‘Wij zijn uitermate tevreden over de diensten die Tri-um voor ons geleverd heeft. Edwin (Joosten) koppelt betrokkenheid aan vakkennis en zijn toelichting is consciëntieus. Het is wel even wennen om voor diensten te betalen in plaats van (onzichtbare)provisie’. Janina: ‘of we er een foto bij willen leveren? Normaal zou ik dat niet doen maar Tri-um heeft ons zoveel geld bespaart’. 

  Stephan Feijen, uit Asten
 • Terence Maria en Luisa

  Via een kennis zijn wij in contact gekomen met Trium. Het vertrouwen was er al na het eerste gesprek. Helderheid m.b.t. de kosten en de kennis van zaken waren voor ons de reden om niet meer verder te zoeken. Edwin nam voldoende tijd om ons uitgebreid alles uit te leggen en beantwoordde alle vragen en hield rekening met onze wensen.  Ook de manier van werken spreekt ons erg aan; niets moet, alles kan en altijd even vriendelijk. Tot de volgende keer. 

  Terence Maria en Luisa, uit Eindhoven