Bas Peijnenburg Hypotheek op Zondag

Bas Peijnenburg

Een huis kopen omdat u gaat samenwonen of trouwen……  Je bent de studentenwoning ontgroeid en gaat je eerste appartement kopen…….  Misschien wilt u juist kleiner gaan wonen omdat de kinderen het huis uit zijn, of…..

Uw leven is dynamisch en uw behoeften veranderen. Toch wilt u bij de tijd blijven. Een goed persoonlijk (financieel) plan helpt daar bij. Ook wanneer u een belangrijke beslissing wilt nemen ten aanzien van het nemen van een hypotheek. Wij kijken samen met u naar de hypotheek die het beste bij u past (qua hoogte, vorm, rentevaste periode, voorwaarden etc.)

Een hypotheek die net zo flexibel en dynamisch is als uw leven en gebaseerd op een goed financieel plan, daar staan wij voor.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons.

Maak hier een afspraak

 

 • Aldi van Lierop

  Edwin Joosten van Trium Finance heeft me fantastisch geholpen met het verlagen van mijn maandelijkse hypotheeklasten. Doordat ik niet langer in loondienst maar als zelfstandig ondernemer werk, is er nogal wat veranderd. Dankzij Edwins inzicht in complexe financiële producten en zijn heldere uitleg daarover, heb ik een goede beslissing kunnen nemen. Voor de korte en lange termijn.

  Aldi van Lierop, Tekstschrijver
 • Stephan Feijen

  Stephan is consultant en partner bij: Uw dynamics partner.

  ‘Wij zijn uitermate tevreden over de diensten die Trium Finance voor ons geleverd heeft. Edwin (Joosten) koppelt betrokkenheid aan vakkennis en zijn toelichting is consciëntieus. Het is wel even wennen om voor diensten te betalen in plaats van (onzichtbare)provisie’. Janina: ‘of we er een foto bij willen leveren? Normaal zou ik dat niet doen maar Trium Finance heeft ons zoveel geld bespaart’. 

  Stephan Feijen, uit Asten
 • Terence Maria en Luisa

  Via een kennis zijn wij in contact gekomen met Trium Finance. Het vertrouwen was er al na het eerste gesprek. Helderheid m.b.t. de kosten en de kennis van zaken waren voor ons de reden om niet meer verder te zoeken. Edwin nam voldoende tijd om ons uitgebreid alles uit te leggen en beantwoordde alle vragen en hield rekening met onze wensen.  Ook de manier van werken spreekt ons erg aan; niets moet, alles kan en altijd even vriendelijk. Tot de volgende keer. 

  Terence Maria en Luisa, uit Eindhoven