Trium Finance is een onafhankelijk financieel advieskantoor opgericht door Edwin Joosten. Sinds 2000 zijn wij werkzaam als financiële coach voor ondernemers, directeur groot aandeelhouders en particulieren op het gebied van:

 • hypotheken en financieringen
 • schadeverzekeringen
 • levensverzekeringen
 • nabestaandenvoorzieningen
 • vermogens

In onze gesprekken met u vertalen wij complexe financiële zaken naar begrijpelijke materie, zodat u een beter inzicht krijgt in uw eigen financiële status. Daarnaast proberen wij te achterhalen wat ú bezighoudt, zodat we samen kunnen komen tot een goed plan van aanpak, dat leidt tot betere beslissingen voor de toekomst.

Door onze transparante manier van werken (provisieloos) weet u vooraf waar u aan toe bent, zodat u op een later tijdstip niet op een nare manier verrast wordt. Vertrouwd uw financiële zaken uit handen geven. Daarom Trium Finance.

Trium Finance

Financiële zaken zijn vaak complex en onderhevig aan veranderingen. Daardoor is het lastig overzicht te houden en de juiste beslissingen te nemen. Inzicht in de eigen financiële situatie en de consequenties van acties geeft rust. Trium Finance stelt haar expertise en ervaring ter beschikking aan particulieren en ondernemers die te maken hebben met complexe financiële vraagstukken.

Waarom zou u zaken willen/kunnen doen met Trium Finance?

Naast het feit dat wij volledig onafhankelijk opereren en een deskundig  advies op maat geven (zoals veel adviseurs dit voor u doen), onderscheiden wij ons toch het meest doordat:

 1. wij uw belang voorop stellen
 2. wij transparant zijn in onze prijs
 3. wij transparant zijn in onze dienstverlening
 4. wij nee durven te zeggen
 5. wij zaken doen met A – kwaliteit banken en verzekeraars
 6. wij zorgen voor rust, omdat wij uw aanspreekpunt zijn voor ál uw financiële zake

 

Volledig onafhankelijk

TRIUM is een zelfstandig en onafhankelijk financieel adviesbureau en heeft geen enkele contractuele verplichting om producten of diensten van een bepaalde bank of verzekeraar te adviseren. Periodiek maakt TRIUM een selectie van de financiële producten en diensten die banken en verzekeraars aanbieden en bepaalt TRIUM (in overleg met de klant) voor welke banken en verzekeraars en in welke producten zij wensen te bemiddelen.

Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft zeggenschap of een aandeel in TRIUM, waardoor TRIUM volledig vrij en onafhankelijk kan adviseren.

Daarnaast betaalt ú onze rekening en is ons advies dus niet afhankelijk van de verkoop van financiële producten, helderder en onafhankelijker kan niet.

Advies op maat
Vaak wordt advies afgestemd op het productassortiment van de aanbieder. Bij Trium Finance vinden wij het echter belangrijk dat onze dienstverlening ook daadwerkelijk iets toevoegt voor u. Tijdens een eerste (vrijblijvend) kennismakingsgesprek met u, zullen wij dan ook eerst kijken naar de vraag waar u mee zit, zodat wij kunnen bepalen of wij met onze dienstverlening iets toe kunnen voegen. Door een gratis polis – check uit te laten voeren, kunt u controleren of onze dienstverlening iets voor u kan toevoegen.

Wanneer u géén voordeel heeft bij onze dienstverlening (omdat wij te weinig of geen toegevoegde waarde kunnen bieden), dan maken wij u dit ook meteen kenbaar. Op deze manier weet u zich verzekerd van een juist advies en weten wij ons verzekerd van relaties die passen bij onze dienstverlening.

1. Uw belang voorop
Een veel gehoorde kreet zult u denken. Hoe wij dit in de praktijk brengen is even simpel als doeltreffend. Wij bekijken uw huidige financiële zaken en achterhalen wat u precies wilt weten. Vervolgens geven wij u aan:

1. wat wij voor u kunnen doen

2. wat de kosten zijn voor onze werkzaamheden

3. wat het u gaat opleveren (per direct en/of op termijn)

4. of u er goed aan doet ons in te schakelen

Gewoon concreet aangeven wat u ermee op schiet. Eerlijk, objectief en meetbaar. Zo stellen wij uw belang voorop. Dus ook wanneer wij géén toegevoegde waarde kunnen bieden, krijgt u dat van ons te horen. Zo blijft ú tevreden.

2. Transparant in onze prijs

Transparantie in prijs: oftewel; weten waar u voor betaald. Wij geven u vooraf door wat de prijs is voor onze dienstverlening, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zowel voor het adviestraject, als ook voor het bemiddelen, onderhouden en serviceverlening. Helder en overzichtelijk en niet gekoppeld aan de verkoop van financiële producten, maar gekoppeld aan een door u gewenste dienstverlening.

3. Transparant in onze dienstverlening
4. Nee durven zeggen
Vaak zoekt u bevestiging bij financiële aangelegenheden. Bijvoorbeeld bij de koop van een woning waar u uw oog op heeft laten vallen, of wanneer u een aanbieding krijgt om te investeren tegen een hoge rentevergoeding. Maar wanneer de risico’s te groot zijn, of de beloftes te mooi om waar te zijn, zien wij het als onze taak om u (en uw financiële positie) serieus te nemen, ook als u liever iets anders had willen horen.
5. A-kwaliteit banken en verzekeraars

Financiële producten, zoals hypotheken, verzekeringen en spaarrekeningen met een hoge rentevergoeding, kunt u bij diverse aanbieders verkrijgen. Wij vinden het van belang dat uw financiële belang goed behartigd worden en kiezen dus zorgvuldig de aanbieders van financiële producten uit. Hiermee hebben we in het verleden voorkomen dat onze relaties hebben gekozen voor aandelen leaseconstructies, rentevergoedingen die te mooi waren om waar te zijn

(ICESAVE) en dat soort zaken. Door periodiek de aanbieders met wie wij zaken doen te controleren, weet u, dat u kunt rekenen op kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van ons advies, maar ook de kwaliteit van de aanbieder waar u een financieel product aanschaft.

6. Rust

Natuurlijk kunt u zelf internet afstruinen voor de scherpste aanbieding van een verzekering. Of u zelf verdiepen in hypotheekvoorwaarden in het geval u een woning koopt. Misschien vindt u het leuk om uw Uniform Pensioen Overzicht zelf eens uit te diepen en te kijken welke bank u de hoogste rentevergoeding geeft op uw spaarrekening.

Maar wat nu als deze individuele handelingen u niet het optimale resultaat bieden. Wij zorgen voor integraal advies ten behoeve van uw financiële positie, of het nu gaat om sparen, beleggen,

het financieren van een woning, verzekeren of een financieel plan opstellen voor de toekomst. Door u continue inzicht te geven in uw financiële situatie heeft u rust, omdat u in de wetenschap verkeert, dat u maar één partij hoeft aan te spreken voor financiële zaken.