Financieel adviesen financiële planning - Trium Finance
524
page-template-default,page,page-id-524,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Financieel advies
en financiële planning

Levensmijlpalen hebben altijd financiële gevolgen. Allemaal zaken waarop je je kunt voorbereiden.

Bijna iedereen maakt in zijn leven ‘life events’ mee. Denk aan een huwelijk of echtscheiding, de aankoop van een woning, de geboorte van een kind, het overlijden van een partner of het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Levensmijlpalen hebben altijd financiële gevolgen. Denk aan de aankoop van een woning. Hoe gaat u dat betalen? Wat gebeurt er met uw hypotheek als u of uw partner werkloos of arbeidsongeschikt wordt of overlijdt?

Stel, u trouwt of gaat een geregistreerd partnerschap aan. Dan wilt u bepaalde zaken goed regelen, zodat bij een eventueel vroegtijdig overlijden van de éne partner de ander verder kan.

Of stel: u krijgt kinderen. Dan wilt u misschien een spaarplan voor hen starten. Ander voorbeeld: uw zoon of dochter koopt een huis en u overweegt een schenking te doen.

Life events heb je niet altijd in de hand. Wel kun je je op de financiële gevolgen life events voorbereiden. Hoe? Door met ons in gesprek te gaan. We luisteren naar wat uwwensen en mogelijkheden zijn. Vervolgens vertellen we u hoe andere mensen het hebben geregeld. Samen kiezen we de beste oplossing voor u.

Een zorgvuldige financiële planning. Dat geeft rust!

Vragen?
Neem contact
met ons op.