Over ons - Trium Finance
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over ons

Trium Finance is het bedrijf van Bas Peijnenburg

Tientallen jaren ervaring
in het bank- en verzekeringswezen

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in het bank- en verzekeringswezen heb ik, Bas Peijnenburg (1969) in 2017 Trium Finance overgenomen.

Mijn kennis van zaken, ervaring en volharding maken het dat ik deals voor elkaar krijg die anderen niet voor elkaar krijgen. Waarom? Ik ben een bijtertje omdat ik het beste voor mijn klanten wil en daar komt mijn ervaring die ik bij banken opgedaan heb goed van pas. Ik kén ze ook van binnen uit en weet hoe ze functioneren en redeneren.

Een brede ervaring: kantoordirecteur bij Fortis Bank en ABN-AMRO, Senior Private Banker bij Van Lanschot Bankiers en manager voor Evi van Lanschot.

Contact met mij begint met een goed gesprek. Een relatie begint immers met een goed gevoel. Met vertrouwen. Als dat er is, kunnen we met elkaar in zee. Kenmerkend voor mij is een soepele manier van communiceren: het gaat om u, en wanneer u het begrijpt, is het gevoel een stuk beter. Ingewikkeld? Nee hoor, gewoon Jip-en-Janneke en de tijd ervoor nemen. Ik zorg ervoor dat u de ingewikkelde materie begrijpt.

Of het nu een hypotheekaanvraag of een schademelding is, als het afwijkt van de standaard, voel ik me op mijn best. Een eenvoudige schade afhandelen: dat kan iedereen. Maar wat als het wat ingewikkelder ligt? Dan delft u in uw eentje vaak het onderspit. Maar niet met mij aan uw zij!

Maar genoeg mezelf. Ik kan van alles beloven, maar hoe zit het met waarmaken? Hieronder een greep uit de reviews die klanten van Trium Finance achterlieten op www.advieskeuze.nl.